De recepten van Belgourmet  
Belgourmet
Terug naar home page | Recipes in English | Kontakt



Tip: Bij het printen van dit recept gaat de reklame er af!


abonneer je aan onze RSS flux voor nieuwste recepten RSS
Tags: Champignons in rode wijn

Champignons in rode wijn

Bron: Onbekend
Dit recept werdt nog niet gecoteerd!.
Geef uw mening met een eenvoudige klik!!

andere recepten: champignons of paddestoelen , voorgerecht

 
recept champignons in rode wijn

Lekkere op smaak gebrachte champignons. Jammer genoeg heeft de auteur van dit fijne voorgerecht zijn naam niet gegeven!   

Ingrediënten:

 

klont boter
1 el olijfolie
400 gr champignons
10 zilveruitjes
1 dl rode wijn
1 el citroensap
1 el dille
2 el koriander
zout, peper

 

Bereiding:

 

Snij de stelen van de champignons en snij ze in kwarten.
Smelt de boter met de olijfolie in een pan en voeg de in vieren gesneden uitjes en de champignons toe.
Bak ze 3 tot 5 minuten.
Voeg wijn en citroensap toe, breng aan de kook en zet op zacht.
Laat een kwartiertje pruttelen en voeg dan de gehakte koriander en dille toe.
Voeg naar smaak zout en peper toe.
Doe de champignons inclusief het wijnmengsel in een luchtdicht afgesloten trommel en laat ze nog 1 2 dagen marineren.


Suggestie:

Opdienen als voorgerecht of als vergezellen van geroosterd lams- of varkensvlees.

 

De beste recepten zijn te vinden bij www.Belgourmet.be © 2005 - 2017

Tags: Champignons in rode wijn

Coteer dit recept
Geeft uw mening voor dit recept: coteer het op 10... klik hier!


Home pagina | 5 andere recepten voor champignons of paddestoelen | Dit recept uitprinten | E-Mail | Top | Vorige pagina

Dit recept verscheen 1732 maal op het scherm sinds 16 November 2011

Uw recept niet gevonden? Zoek eens met Google!
Google