200 g gezeefde tarwebloem
350 g fijne suiker
150 g vloeibare room
'); $ingredients2 = ('3 eieren
60 g boter
1 theelepel vloeibare vanille'); $fichier = ('Boerentaart_met_gekarameliseerde_appelen'); $ustensiles = ('Genoise taartvorm'); $recette = ('georges blanc boerentaart appelen5 appels Golden Delicious schillen, het klokhuis verweideren en in blokjes snijden.
Doe 60 g boter in een pan smelten, doe er de appelblokjes bij, af en toe eens doorroeren en zodra het vruchtvlees zacht wordt, met 100 g suiker bestrooien en 8 minuten laten karameliseren.
De appelblokjes laten uitlekken op een rooster.
De oven inschakelen en op 170C voorverwarmen.

In een kom 3 gehele eieren, 150 g room, 1 theelepel vloeibare vanille met 250 g suiker gedurende 2 minuten opkloppen.
Daarop 200 g tarwemeel geleidelijkaan inmengen. Men moet een effen deeg bekomen.
Een genoisevorm van 25 cm met boter insmeren. Het deeg er in gieten en de gekarameliseerde appelblokjes er regelmatig over verspreiden.
De taart gedurende 25 minuten in de oven plaatsen.

'); $suggestions = ('De boerentaart met gekarameliseerde appelblokjes laten afkoelen en uit de vorm halen.
In kleine dessertborden opdienen.
'); $keywords = ('Boerentaart,Boerentaart met gekarameliseerde appelen,gekarameliseerde,appelen'); $comment = ('Een fruitdessert van de chef Georges Blanc'); $portions = ('4 personen'); $prepa = (''); $cuisson = (''); $region = ('Frankrijk'); $difficulte = ('Makkelijk'); $cout = (''); include("../model/model.inc");?>