2 worteltjes (200 g)
4 sjalotten (ongeveer 100 g)
1 teentje look
1 eetlepel peterselie

'); $ingredients2 = ('200 g de pélardon geitenkaas
2 dunne sneetjes (100 g) bergenhesp
1 eetlepel olijfolie
10 grote vellen rijstdeeg
zout en peper'); $fichier = ('Nemrollen_zoals_in_de_Cevennes'); $ustensiles = (''); $recette = ('De courgette wassen, in 4 snijden en de zaadjes verwijderen. Vlees en vel in fine brunoise snijden: eerst in langwerpige plakjes, verder in lange staafjes en eindelijk in uiterst kleine blokjes. De worteltjes schillen eveneens in zeer kleine blokjes snijden. Hetzelfde met de hesp en met de sjalotten. Look en peterselie fijn hakken.
De pélardon geitenkaas met de mixer grof hakken.
De olijfolie in een sauteerpan doen en de worteltjes alleen gedurende 5 minuten fruiten.
Er de courgettes en sjalotten gedurende 3 minuten aan toe voegen en uiteindelijk look en peterselie voor 2 minuten.
De pélardon er bij doen, de pan van het vuur verwijderen en op smaak brengen met zout en peper.
De vellen rijstdeeg in twee splitsen. Leg ze op een vochtige handdoek.
In het midden van elke helft een eetlepel mengsel plaatsen.
Het velletje oprollen terwijl de buitenranden ervan naar binnen geplooid worden.
Een eetlepel arachideolie verhitten en de nem rollen op alle kante goudgeel bakken.
'); $suggestions = ('Gewoonweg met een frisse groene salade met vinaigrette opdienen.
'); $keywords = ('Nemrollen,Nemrollen zoals in de Cevennes,Cevennes'); $comment = ('Een recept van Anne Majourel van het restaurant "Les demeures du Ranquet" 1 ster in de Michelingids ! '); $portions = ('4 personen'); $prepa = ('30 min'); $cuisson = ('10 min'); $region = ('Frankrijk'); $difficulte = ('Eerder makkelijk'); $cout = (''); include("../model/model.inc");?>