1 liter water
'); $ingredients2 = ('Facultatief:
suiker
aardappelmeel'); $fichier = ('Amandelmelk_op_zijn_middeleeuws'); $ustensiles = (''); $recette = ('Neem 150 gr gemalen amandelen, doe er 1 liter kokend water bij en laat dit 20 minuten staan.
Zeef de amandelbrei door een zeef die binnenin van een doek voorzien is.
Het opgevangen vocht is amandelmelk.
Indien gewenst, wat suiker toevoegen om aan te zoeten, of met wat aardappelmeel binden.


'); $suggestions = ('Men kan de amandelenmelk met wat suiker of honig drinken, warm of koud.'); $keywords = ('Amandelmelk,amandel,amandelen,melk,middeleeuwen,middeleuws'); $comment = ('Het volgende recept dateert uit de middeleeuwen.
In die tijd zochten melk te bekomen die niet makkelijk zuur werdt!'); $portions = ('4 6 glazen'); $prepa = ('20 min.'); $cuisson = (''); $region = (''); $difficulte = ('Makkelijk'); $cout = ('Tamelijk gooedkoop'); include("../model/model.inc");?>