De recepten van Belgourmet  
Belgourmet
Terug naar home page | Recipes in English | Kontakt



Tip: Bij het printen van dit recept gaat de reklame er af!


abonneer je aan onze RSS flux voor nieuwste recepten RSS
Tags: Aperitief,Aperitieftoastjes,toastjes

Aperitieftoastjes

Bron onbekend
Dit recept werdt nog niet gecoteerd!.
Geef uw mening met een eenvoudige klik!!

andere recepten: appetizers en borrelhapjes , recept vis

 
Aperitieftoastjes.php

Ovenwarme stokbrood met pittige belegging  

Ingrediënten:

 

1 stokbrood
1/2 knoflookbolletje
0,5 dl olijfolie
100 gr boter
1 soeplepel gehakte peterselie
1 koffielepel tijm
gehakte oregano en marjolein
1 klein doosje ansjovis in olie

 

Bereiding:

 

Snij het stokbrood in stukken.
Beleg de stukjes stokbrood met dit mengsel.
Zet ze even onder de grill.


Suggestie:

 

De beste recepten zijn te vinden bij www.Belgourmet.be © 2005 - 2017

Tags: Aperitief,Aperitieftoastjes,toastjes

Coteer dit recept
Geeft uw mening voor dit recept: coteer het op 10... klik hier!


Home pagina | 35 andere recepten voor appetizers en borrelhapjes | Dit recept uitprinten | E-Mail | Top | Vorige pagina

Dit recept verscheen 3726 maal op het scherm sinds 16 October 2008

Uw recept niet gevonden? Zoek eens met Google!
Google