De recepten van Belgourmet  
Belgourmet
Terug naar home page | Recipes in English | Kontakt



Tip: Bij het printen van dit recept gaat de reklame er af!


abonneer je aan onze RSS flux voor nieuwste recepten RSS
Tags: Citroensaus

Citroensaus

Bron: Patrick Seeuws
Dit recept werdt nog niet gecoteerd!.
Geef uw mening met een eenvoudige klik!!

andere recepten: Sausen , voorgerecht

 
recept citroensaus

Het beloofde recept voor de citroensaus die bij de met krab gevulde wonton past.saus   

Ingrediënten:

 

1/4 kopje kippenbouillon of water
2 eetlepels citroensap
2 eetlepels honig
1 eetlepel azijn
1 eetlepel plantaardige olie1 1/2 theelepel tomatensaus of tomato ketchup
1 theelepel fijngehakt look
1 theelepel ma´sbloem
1 theelepel water

 

Bereiding:

 

Tezamen, in een pannetje, het kippenbouillon, de honing, het citroensap, de azijn, de olie, de tomatensaus en het look opwarmen en laten koken.
De ma´sbloem in het koude water oplossen en aan het mengsel toevoegen
Breng al draaiende aan de kook.
Zodra ingedikt, van het vuur wegnemen en met het deksel erop laten afkoelen.


Suggestie:

Deze citroensaus past best met met krab gevulde wontons, maar allerlei visgerechten.

 

De beste recepten zijn te vinden bij www.Belgourmet.be © 2005 - 2017

Tags: Citroensaus

Coteer dit recept
Geeft uw mening voor dit recept: coteer het op 10... klik hier!


Home pagina | 4 andere recepten voor Sausen | Dit recept uitprinten | E-Mail | Top | Vorige pagina

Dit recept verscheen 757 maal op het scherm sinds 10 November 2012

Uw recept niet gevonden? Zoek eens met Google!
Google