De recepten van Belgourmet  
Belgourmet
Terug naar home page | Recipes in English | Kontakt



Tip: Bij het printen van dit recept gaat de reklame er af!


abonneer je aan onze RSS flux voor nieuwste recepten RSS
Tags: Sukiyaki,Sukiyaki van varkenshaas,varkenshaas

Sukiyaki van varkenshaas

Bron: Belgourmet
Dit recept werdt nog niet gecoteerd!.
Geef uw mening met een eenvoudige klik!!

andere recepten: varkensvlees , recept barbecue

 
Sukiyaki van varkenshaas

De koude resten op een broodje smaken buitengewoon lekker!  

Ingrediënten:

 

500 g varkenshaas
3 gestampte lookteentjes
1 theelepel witte peper
1 kopje Sukiyaki saus
1 fijngesneden ui
1 theelepel zout

 

Bereiding:

 

De Sukyakisaus, ajuin en look in een hermetisch sluitende vat met peper en zout mengen.
Het varkensvlees erin opsluiten en minstens 4 uur laten marineren.
Op de barbecue bakken, met houtskool en schijfjes groen hout van hulst, appelboom of kerselaar, om een lekkere smaak te geven.
Om na te gaan dat het vlees klaar gebakken is, voelt men even of het stevig aanvoelt.


Suggestie:

Opdienen met aardappelen die men in de oven bakt en zuur room, wat groenten betreft, kies liever van de groene soort.

 

De beste recepten zijn te vinden bij www.Belgourmet.be © 2005 - 2017

Tags: Sukiyaki,Sukiyaki van varkenshaas,varkenshaas

Coteer dit recept
Geeft uw mening voor dit recept: coteer het op 10... klik hier!


Home pagina | 10 andere recepten voor varkensvlees | Dit recept uitprinten | E-Mail | Top | Vorige pagina

Dit recept verscheen 4300 maal op het scherm sinds 10 November 2008

Uw recept niet gevonden? Zoek eens met Google!
Google