De recepten van Belgourmet  
Belgourmet
Terug naar home page | Recipes in English | Kontakt



Tip: Bij het printen van dit recept gaat de reklame er af!


abonneer je aan onze RSS flux voor nieuwste recepten RSS
Tags: hapjes gevulde varkenslapjes

Gevulde varkenslapjes

Bron: Patrick Seeuws
Dit recept werdt nog niet gecoteerd!.
Geef uw mening met een eenvoudige klik!!

andere recepten: varkensvlees , warme borrelhapjes

 
recept gevulde varkenslapjes

Een heerlijk borrelhapje dat zeker veel succes zal oogsten.  

Ingrediënten:

 

 

Bereiding:

 

Met de platte kant van een mes 12 varkenslapjes platstampen en met peper kruiden.
Met 6 sneetjes bacon, in twee gesneden, en 12 schijfjes mozzarella garneren.
6 olijven, met paprika gevuld, in kleine stukjes hakken.
Hetzelfde doen met 100 g rode paprika en 10 saliebladeren.
De gehakte groenten mengen en bovenop de varkenslapjes uitspreiden.
De lapjes dichtplooien en met een houten spiesje bevestigen.
Doe ze in hete olijfolie goudbakken, gedurende 3 4 minuten.
Laat ze een weinig rusten en snij ze in twee.
Prik een gevulde olijf en een blad salie op de bovenkat vast.


Suggestie:

Dien de gevulde varkenslapjes onmiddellijk op om van de heerlijke smaak te genieten.

 

De beste recepten zijn te vinden bij www.Belgourmet.be © 2005 - 2017

Tags: hapjes gevulde varkenslapjes

Coteer dit recept
Geeft uw mening voor dit recept: coteer het op 10... klik hier!


Home pagina | 10 andere recepten voor varkensvlees | Dit recept uitprinten | E-Mail | Top | Vorige pagina

Dit recept verscheen 1383 maal op het scherm sinds 14 Januari 2013

Uw recept niet gevonden? Zoek eens met Google!
Google