drie stronkjes witlof
hamblokjes
kalkoenfilet (blokjes)
kerrie
'); $ingredients2 = ('bloem
water
3 mandarijntjes
een halve citroen '); $fichier = ('Aardappel_Kerrie_Witlofschotel'); $ustensiles = (''); $recette = ('Snij de aardappels in schijfjes, en kook die een tijdje.
Zet ondertussen een grote koekenpan op het vuur, en braad daarin de hamblokjes en de kalkoenfilet in boter. Bestrooi dit vlees vervolgens met kerriepoeder en braad het nog even.
Vervolgens bloem erover heen strooien, en wat water toevoegen, zodat een dik sausje ontstaat.
Doe hierbij drie stronkjes witlof (in stukjes gesneden), doe het deksel erop en laat het op een heel laag vuur staan (af en toe een klein beetje water erbij).
De schijfjes aardappel nog even bakken in een koekenpan en daarna bij het vlees/witlof/sausmengsel doen, en dit weer onder de deksel laten smoren.
Als laatste heb 3 mandarijntjes, de partjes in tweeŽn gesneden, bij het gerecht doen. Knijp ook nog een halve citroen boven het gerecht uit. '); $suggestions = ('Het resultaat is een 'studentengerecht' van aardappels en witlof in een dikke saus. '); $keywords = ('Aardappel,Aardappel Kerrie Witlofschotel,Kerrie,Witlof,schotel'); $comment = ('Vlug klaar, lekker, goedkoop en uiterst voedzaam: het ideale gerecht voor de student die over weinig tijd beschikt omdat hij moet studeren (of fuiven ;-)'); $portions = (''); $prepa = (''); $cuisson = (''); $region = (''); $difficulte = ('Makkelijk'); $cout = (''); include("../model/model.inc");?>